četvrtak, 18. jula 2024.

Tribina “Tešnjar ima budućnost“

Objavljeno: 29. septembra 2023.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Valjevski pokret otpora večeras u 20 časova u restoranu “Jefimija” organizuje tribinu pod nazivom ''Tešnjar ima budućnost''. Kako navode u saopštenju, Tešnjar je doveden na rub propasti, ali ta slika može da se promeni.

Tešnjar, foto: Patak online
Tešnjar, foto: Patak online

“Tešnjar, biser našeg grada, nebrigom nadležnih organa doveden je na rub propasti. Stara gradska čaršija urušava se pred našim očima, a Tešnjarci trpe dugogodišnju torturu jer je njihov kraj pretvoren u leglo vikend-bahanalija svake vrste koje su se otele kontroli. Slična situacija je u drugim delovima centralne gradske zone.

Vreme je da svi zajedno kažemo dosta, vreme je da nadležni organi počnu da primenjuju zakonske propise i to bez izuzetka!

I zato pozivamo građane Valjeva kao i predstavnike medija na javnu tribinu “Tešnjar ima budućnost!“, na kojoj tribini ćemo čuti ne samo probleme sa kojima se suočavaju žitelji ovog dela grada, već će organizator tribine udruženje Valjevski pokret otpora izneti kompletan predlog strategije očuvanja i razvoja stare gradske čaršije koju smo pripremili zajedno sa našim sugrađanima.

Neka svaka ulica i trg našeg grada budu valjevska Agora, navodi se u saopštenju za javnost Valjevskog pokreta otpora.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *