sreda, 24. aprila 2024.

Troje povređene dece danas izlazi iz bolnice

Objavljeno: 20. novembra 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

UB-  Obukcija tela sedmogodišnje devojčice iz ubskog sela Sovljak, koja je poginula u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u ubskom selu Murgaš prošlog četvrtka, biće obavljena tek danas. Kako saznajemo, danas će iz valjevske bolnice biti pušteno i troje dece, povređene u stravičnom sudaru, dok će jedno dete biti i dalje zadržano na lečenju. Otac nastradale devojčice D. N., koji je bio za volanom „škode felicije“ i dalje se nalazi u šok sobi valjevske bolnice zbog teških povreda, dok je vozač „audija“ otpušten iz valjevske bolnice.

Teška nesreća se dogodila prošlog četvrtka na putu Valjevo-Ub, u selu Murgaš, kada je otac nastradale devojčice „škodom felicijom“ prešao u suprotnu traku i direktno se sudario sa „audijem“ somoborskih registracija, u kojem je bila šestočlana porodica sa bebom. Nesrećna devojčica je nakon stravičnog sudara davale znake života. Nakon zbrinjavanja u valjevskoj bolnici, ona je hitno prebačena u Beograd, gde je dan posle nesreće preminula. Očevici kažu da je devojčica sedela na prednjem sedištu, da nije bila vezana i da je ispala iz automobila.

„Utvrđujemo da li je vozač bio u alkoholisanom stanju ili su neki drugi razlozi doveli do toga da je izgubio kontrolu nad vozilom i prešao u suprotnu traku. Vozač, zbog teških povreda, još uvek nije saslušan. On nakon nesreće nije bio u stanju da obavi alko-test. Zbog toga mu je uzeta krv i poslata je na analizu u Beograd, a za 15-ak dana trebalo bi da stignu rezultati, tako da će tek tada biti poznato da li je bio u alkoholisanom stanju. Za sada nije poznato da li je nastradala devojčica u trenutku nesreće sedela na prednjem ili zadnjem sedištu- navode naši izvori bliski istrazi“.

Nastradala devojčica će, najverovatnije, biti sahranjena sutra. Kako nam je potvrđeno u valjevskoj bolnici, vozač „škode felicije“ je smešten na odeljenje intenzivne nege, jer ima otvoreni prelom noge i povrede vrata. U stravičnom udesu povređen je i vozač „audija“ S.J, kao i četvoro dece iz tog vozila, od koji će troje danas biti pušteno kući.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *