četvrtak, 18. aprila 2024.

Turistička aplikacija “Visit Mionica”

Objavljeno: 11. februara 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

MIONICA- Promocija turističkih destinacija se ne može više zamisliti bez interneta i novih tehnologija. Iz tog razloga će opština Mionica zajedno sa Turističkom organizacijom na predstojećem Sajmu turizma u Beogradu promovisati turističku aplikaciju “Visit Mionica” za pametne telefone baziranu na iOS i Android platformama.

“ Pametni telefoni su uređaji koji svakodnevno koristi veliki broj ljudi, svih starosnih grupa i zanimanja. Turističke destinacije moraju da idu u korak sa ovakvim trendovima i da se prilagođavaju potrebama i navikama savremenih turista. Zato su mobilne aplikacije nešto što je neophodno svakoj destinaciji kako bi posetiocima pojednostavili boravak i poboljšali turistički doživljaj. Aplikacija ‘Visit Mionica’ je namenjena turistima, ali i svima onima koji žele da se bliže upoznaju sa lepotama i znamenitostima Mionice, ali i mestima za odmor, rekreaciju ili izlazak. Ovde je obezbeđen brz i slikovit prikaz svih potrebnih informacija, a što je najvažnije svi sadržaji su unapred integrisani u aplikaciju, tako da za njeno korišćenje neće biti potrebna aktivna internet konekcija”,  rekao je predsednik opštine Mionica Boban Janković.

 

Aplikacija je urađena na srpskom jeziku i pruža informacije vezane za destinacije, turističke atrakcije, prirodno i kulturno nasleđe, smeštajnu i gastronomsku ponudu, predstojeće događaje i manifestacije, kao i sve ono što turistima može biti zanimljivo i neophodno prilikom posete opštini Mionica.

Besplatna aplikacija se moze preuzeti na sledećim linkovima:

https://itunes.apple.com/gb/app/visit-mionica/id1379776582?mt=8 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.visit.mionica&hl=en

 

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *