utorak, 25. juna 2024.

’Tvojih pet minuta – nečiji ceo život’

Objavljeno: 14. jula 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO-  U Valjevu, na parkingu ispred gradske kuće, sutra će biti organizovana akcija prikupljanja krvi. U okviru sprovođenja letnje kampanje po gradovima i opštinama u Srbiji, u Valjevo sutra stiže transfuziološki autobus Instituta za transfuziju krvi Srbije, a akcija prikupljanja krvi će biti organizovana od 9 do 15 časova. Letnja kampanja se realizuje do 5. septembra širom Srbije, sa željom da posluži istinskoj promociji važnosti i značaja dobrovoljnog, anonimnog i nenagrađenog davanja krvi, uz novi transfuziološki autobus koji je opremljen svim potrebnim uređajima i opremom za bezbedno davanje i uzimanje krvi na terenu.

„ Ovo je još jedan od načina da predstavimo naš grad kao dobrog domaćina, da podržimo aktivnosti u realizaciji letnje kampanje – odazovemo se akciji dobrovoljnog davanja krvi, a sve pod sloganom ’Tvojih pet minuta – nečiji ceo život’ i pod motom ’Ulepšajte dan sebi i drugima – dajte krv’, saopšteno je iz valjevskog Crvenog krsta.

Prikupljanje krvi će tehnički i stručno realizovati ekipe Instituta za transfuziju krvi Srbije iz Beograda, uz podršku Crvenog krsta Valjevo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *