utorak, 25. juna 2024.

U Crnoj Gori uhapšeni Valjevci

Objavljeno: 17. jula 2018.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Crnogorska policija je uhapsila dvojicu muškaraca iz Valjeva zbog sumnje da su dve poslednje godine u Crnoj Gori počinili 60 krivičnih dela od kojih 15 u opštini Bar, a preostalih 45 na teritoriji deset crnogorskih opština. Uhapšeni su R. L. (54) i M. S. (61), obojica iz Valjeva, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili 11 krivičnih dela krađa i četiri krivična dela falsifikovanje i zloupotreba kreditinih kartica i kartica za bezgotovinsko plaćanje.

U saopštenju se navodi da su policijski službenici Centra bezbednosti Bar sa kolegama iz Podgorice, Budve, Herceg Novog, Berana, Ulcinja, Tivta, Cetinja, Kotora, Žabljaka i Mojkovca došli do saznanja da su ove osobe osim 15 krivičnih dela počinjenih na teritoriji opštine Bar, počinila još 45 krivičnih dela, prenosi Srna.

R.L. i M. S. se sumnjiče da su od leta 2016. godine do 12. jula, 2018. godine, ova krivična dela počinili tako što su u javne ustanove dolazili, predstavljajući se kao stranke i koristeći nepažnju zaposlenih ulazili u kancelarije i iz njihovih unutrašnjosti otuđivali novčanike u kojima se nalazio novac i kreditne kartice.

„Proverama koje su izvršene preko službenika Republike Srbije, a koji su kao ispomoć tokom letnje turističke sezone upućeni u Crnu Goru, utvrđeno je da su za R. L. raspisane četiri lokalne poternice u Srbiji“, navodi se u saopštenju. Uhapšeni su sprovedeni u Zavod za izvršenje krivičnih sankcija u Spužu.

Patak online/Srna

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *