petak, 12. aprila 2024.

U gradu ima preko 50 udarnih rupa

Objavljeno: 9. februara 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Iako je iz Gradske direkcije najavljeno da će do kraja januara biti zakrpljene sve udarne rupe u Valjevu, to se nije dogodilo i na valjevskim ulicama ima preko 50 udarnih rupa, koje ozbiljno ugrožavaju bezbednost saobraćaja. Udarnih rupa ima u skoro svim delovima Valjeva, uključujući i centralne valjevske ulice, kao i duple trake, koje su jedan od najfrekventnijih pravaca u našem kraju. Najkritičnija situacije je u Sinđelićevoj ulici, gde udarna rupa ometa bezbedno skretanje iz Sinđelićeve u Karađorđevu ulici, zbog čega je Gradskoj direkciji dopis posla i valjevska policija, koja je upozorila na ovu nebezbednu saobraćajnicu. Kada će problem udarnih rupa na gradskim ulicama biti rešen, na to pitanje precizan odgovor nije mogao da da direktor Gradske direkcije Dragan Jeremić.

“To sada ne zavisi od nas, već od izvođača radova. Mi smo im dali nalog da nabave dodatnih 20 tona hladnog asfalta i nadam se da će taj problem biti rešen u narednih sedam dana, ali ponavljam da to ne zavisi od nas”, objasnio je Jeremić.

Udarne rupe biće zakrpljene hladnim asfaltom, dok ne prorade asfaltne baze, kažu u Gradskoj direkciji.

Jedan komentar na “U gradu ima preko 50 udarnih rupa

 1. Kako nije do njih?

  Pa to znači da izvođač radova ima sve njih u šaci?

  Pa kakav oni ugovor imaju?

  Oni ne znaju ni ulice da očiste od snega.

  E, moj „Patak“ sinoć je bio kolaps na više lokacija u strmim ulicama našeg grda i to sa snegom od 3-5 cm. Sneg je bio mokar a temperatura -3, tako da se ledio na tlu, a nigde nikoga.

  Ovo više ne lići ni našta. Nema avaza ni od „Vujić“ kuće za informisanje.

  Šta je ovo?

  Bitno je, e baš sad nam treba balon.

  0

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *