subota, 20. aprila 2024.

U novogodišnjoj noći DJ i vatromet

Objavljeno: 12. decembra 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- U Valjevu, po svemu sudeći, ove godine neće biti organizovanog dočeka Nove godine, sa koncertom na otvorenom, potvrđeno je portalu Patak online. Gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović je za naš portal izjavio da još uvek nisu odlučili o tome da li će za Valjevce biti organizovan doček 2017. godine na otvorenom, međutim, s obzirom na to, da je do Nove godine ostalo još 20 dana, izvesno je da nema dovoljno vremena za raspisivanje tendera i dovođenje neke muzičke zvezde u Valjevo.

Da novogodišnjeg koncerta u gradu na Kolubari neće biti za Patak online potvrđuje direktor Centra za kulturu Miloš Smiljanić, koji kaže da će za novogodišnje praznike biti otvoreno klizalište ispred Centra za kulturu, priprema se i dečiji program sa animatorima, koji će najmlađim sugrađanima deliti slatkiše, a na kraju će za mališane biti priređen vatromet. Kako je najavljeno, Turistička organizacija će organizovati novogodišnji bazar, u večernjim satima nastupiće  di-džej, a u ponoć će biti vatromet. Ovaj program koštaće 650. 000 dinara.

Prethodne godine gradska vlast je prvo donela odluku da ne organizuje koncert na otvorenom, a onda je, u poslednji čas, ugovoren koncert Vlade Georgijeva, koji je košta oko dva miliona dinara.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *