četvrtak, 18. jula 2024.

U policijskom vozilu pronađeno 8.500 evra!

Objavljeno: 28. novembra 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Policijska uprava Valjevo, foto: Patak online
Policijska uprava Valjevo, foto: Patak online

VALJEVO- U jednom policijskom vozilu u Valjevu pronađeno je 8.500 evra! Kako saznajemo, prema prvim rezultatima istrage, niko od policijskih inspektora koji koriste taj automobil nije umešan u ovaj slučaj, a istraga ukazuje na to da je novac u sedište policijskog automobila sakrio jedan muškarac, koji je nedavno uhapšen. Naši izvori navode da su policijski inspektori bili šokirani kada su videli sakrivenu gomilu novca u sedište policijskog automobila.

„ Sakriveni novac je pronašao jedan od inspektora koji koristi to vozilo i odmah je o celom slučaju obavestio svoje pretpostavljene. Novac je slučajno otkrio, kada je otvorio bunker da bi uzeo strugač leda. Tada je video da iza sedišta vire novčanice, koje su bile sve u apoenima od 500 evra“, navodi naš sagovornik.

O celom slučaju je obavešteno Više tužilaštvu u Valjevu, a dosadašnja istraga ukazuje na to da je jedan od nedavno uhapšenih muškaraca na taj način pokušao da se oslobodi novca, koji je imao kod sebe. Novac je pronađen u vozilu koje koriste inspektori za borbu protiv narkomanije. Policijska uprava u Valjevu još uvek se nije oglasila povodom ovog slučaja.

Jedan komentar na “U policijskom vozilu pronađeno 8.500 evra!

  1. Korupcija i kriminal u službenom vozilu MUPa, ništa novo za Valjevsku policiju, jedan službenim vozilom policije razvozi jaja sa svoje farme, drugi vozi prijateljicu treći po kafičima piju… Ima li u MUPu Valjeva kontrolora davidi šta ko radi.

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *