petak, 12. aprila 2024.

U sudaru povređeno troje dece i vozač

Objavljeno: 30. maja 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

MIONICA- U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mioničkom selu Paštrić lakše je povređeno troje dece, dok je jedno dete koje je bilo u automobilu ostalo nepovređeno. Nesreća se dogodila na regionalnom putu Mionica- Ljig, kada je vozač, koji se kretao u pravcu Mionice, prilikom obilaska kolone vozila, udario u levu stranu vozila koje se kretalo u istom smeru. Od siline udarca automobil u kome je bilo četvoro dece se prevrnuo. Lakše povrede su zadobili vozač i troje dece, dok je četvrto dete prošlo bez povreda. Oni su zbrinuti u Urgentnom centru valjevske bolnice.

Kako saznajemo, nesreća se dogodila jer je vozač napravio lošu procenu, krenuo da obilazi kolonu vozila, a onda je pokušao da se vrati u svoju traku kada mu je naišlo vozilo u susret.  Međutim, tom prilikom je udario u automobil u kome je bilo četvoro dece.

Jedan komentar na “U sudaru povređeno troje dece i vozač

  1. Covek napravio losu procenu kada je obilazio kolonu vozila i to na takvoj kategoriji puta gde je obilazak kolona sulud i visoko rizican. Koliko znam cesta su desavanja pogibija na tim deonicama i mnogima bez mozga i iskustva ne vrede ni kazne. Kaznio bih ga sa oduzimanjem dozvole ponovnim polaganjem i ispiranjem mozga sa dokumentarnim prilozima godinu dana o tragicnim mogucnostima i zbivanjima kod takvih suludih prekrsaja pa da se nauci pameti a novcane kazne vece da zapamti za citav zivot a narocito medijski svakodnevno prikazivati priloge i osobe koja je cinila prekrsaje i ostalo da opameti od nasilnicke voznje

    3

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *