četvrtak, 18. aprila 2024.

Za 24 sata palo 64 litara kiše po kvadratnom metru

Objavljeno: 30. maja 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- U Valjevu je u protekla 24 sata palo čak 64 litara kiše po kvadratnom metru! Ogromna količina vode pala je u dva navrata tokom jučerašnjeg dana, i to oko 12 časova i u večernjim satima. U Meteorološkoj stanici u Valjevu su portalu Patak online rekli da je to veoma velika količina padavina za kratko vreme.  Zbog kiše, mnoge valjevske ulice su bile pod vodom, a voda je ušla i u pojedina dvorišta u Goriću, Novom naselju i u MZ „Gradac“. Zbog toga su radnici „Vodovoda“ imali više intervencija tokom jučerašnjeg dana, kada su njihove ekipe ispumpavale vodu iz poplavljenih dvorišta. Što se tiče šahti, u „Vodovodu“ kažu da se one redovno čiste, međutim, tokom jučerašnjeg dana do izlivanja je došlo zbog velike količine kiše koja je pala za veoma kratko vreme.

Tokom jučerašnjeg nevremena grad je pao u Goriću i Popučkama, međutim, još uvek nema zvaničnih procena o šteti koju je naneo jučerašnji grad.

Foto: FB

2 komentara na “Za 24 sata palo 64 litara kiše po kvadratnom metru

  1. Da li neko kontroliše kako se troši novac grada za čišćenje slivnika? Odvajaju se milioni, novac se prebacuje Vodovodu a šta onda? Da li se slivnici stvarno čiste i ko to kontroliše? Da li mora da u gradu bude posle svakog pljuska potop? Šta voze vozači cisterni, audije ili cisterne i od kog novca se sve finansira?

    3

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *