sreda, 19. juna 2024.

U Valjevu 70 odsto građana ostalo bez vode!

Objavljeno: 9. juna 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Oko 70 odsto građana je bez vode već duže od 12 sati, a pojedina naselja, poput Sedlara, su puna 24 sata bez vode! Kada će voda doći niko u valjevskom “Vodovodu” nije mogao da kaže. U “Vodovodu” nisu saopštili precizan plan isključenja, a jedino je saopšteno da će do 15. juna zbog rekonstrukcije cevovoda sirove vode “Paklje” i nedovoljne količine sirove vode, dolaziti do povremenih restrikcija u snabdevanju potrošača vodom za piće. Restrikcijama su obuhvaćene Popučke, od restorana “Živojinović” i dalje prema Beogradu, Mrčić, Paune, Suva česma, “Popare”, zatim potrošači na Petom puku koji se snabdevaju iz rezervoara na Kličevcu, Radino brdo, Beloševac i potrošači sa desne strane reke Kolubare. Iz “Vodovoda” je saopšteno da će restrikcije biti uvedene i u ostale delove Valjeva, jer nije ispoštovan apel da se voda štedi, ali nije navedeno koji delovi grada će ostati bez vode. Bez vode su i pojedini potrošači u centru Valjeva, poput Tešnjara koji je bez vode od sinoć od 18 časova.

8 komentara na “U Valjevu 70 odsto građana ostalo bez vode!

 1. SRAMOTA!!! leva strana Kolubare, prošle godine . 5 dana nismo imali vodu…Rekli su da se više neće desiti da delovi grada ostanu bez vode. Šta me briga što u prigradskim naseljima zalivaju bašte, ja ne zalivam ni saksije. Dokie će više nesposobni voditi ovaj grad? Zašto poslove u našem gradu rade firme iz drugih gradova?

  0

  0
  1. Izvini molim te, ali i mi u prigradskim naseljima smo ostajali bez vode i tad, a i sad. Tako da iskuliraj, nisi jedini-a kome je nestalo vode.

   0

   0
  2. Dresura gradjana po najnovijim metodama- ovoliku količinu drskosti i bezobrazluka ne verujem da je iko očekivao: svi su odgovorni za rasipanje vode, izuzev vodovoda?
   Ovakvo PONIŽAVANJE nije dovoljno kazniti pukim smenama odgovornih.

   0

   0
  3. U prigradskim naseljima voda i ne dolazi od nedelje u noc tako da je ta informacija o zalivanju basti laz

   0

   0
 2. Ovo je sramota kakvu moderna istorija nije zabeležila… Sram vas bilo!! Decu nam ostavljate bez vode!! Još kad samo pomislim da je ovo i način manipulacije kako bi dobili pokriće i opravdanje za branu Rovni, dođe mi da molim Gospoda da vas sve sprži, ruljo napredna koja ni za šta drugo ne zna da radi nego samo da kritikujete prethodne, a deca neka budu žedna, žedni vam najmiliji bili doveka da bog da!!!

  0

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *