ponedeljak, 26. februara 2024.

U Valjevu izmereno -17 stepeni

Objavljeno: 1. marta 2018.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Sa temperaturom od -17 stepeni koliko je noćas i jutros izmereno u Valjevu, naš grad je među najhladnijim mestima u Srbiji ovog jutra. U Meteorološkoj stanici nam je rečeno da je tokom noći najniža temperature bila -17 stepeni, međutim, u jutarnjim satima nije došlo do otopljenja, tako da je u 6 i 7 časova izmerena ista temperature, od -17 stepeni. Ovo je najniža temperature izmerena u Valjevu tokom ove zime.

Najhladnije mesto u Srbiji ovog jutra je Sombor, gde je izmereno -22 stepena. Sledi Sjenica sa temperaturom od -21 stepen i Palić, gde je -20 stepeni. U Smederevskoj Palnci izmereno je -19 stepeni, u Kikindi i Kuršumliji  -18, a nakon njih, po hladnoći, slede Valjevo, Požega, Zaječar i Dimitrovgrad, sa temperaturom od -17 stepeni. U ostalim mestima je toplije. Tako je u Beogradu, Negotinu i Ćupriji izmereno -10 stepeni i to su najtoplija mesta ovog jutra u Srbiji.

RHMZ je izdao upozorenje da se danas i sutra  na području Srbije očekuju ledeni dani, dok se u petak tokom dana i u subotu pre podne očekuje pojava ledene kiše.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *