utorak, 25. juna 2024.

U Valjevu palo 12 centimetara snega, a na Divčibarama 25

Objavljeno: 18. januara 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- U Valjevu je od juče popodne do jutros palo 12 centimetara snega, dok je na Divčibarama palo oko 25 centimetara snega. Sve gradske ulice su prohodne, kao i prilazi Divčibarama, međutim, na putevima koji vode ka turističkom centru ima zaostalog snega i smetova na pojedinim deonicama, pa se savetuje opreznija vožnja. Mirko Međa iz preduzeća „Ingrapomni“ kaže da su njihove ekipe noćas čistile gradske ulice, a danas bi trebalo da krenu sa čišćenjem seoskih puteva. „Za sada nema većih problema, a tokom noći čistili smo gradske ulice koje su u prioritetu“, kaže Međa.

Svi regionalni i magistralni putevi u valjevskom kraju su prohodni, ali se vozačima savetuje opreznija vožnja. U Kolubarskom okrugu u protekla 24 sata dogodile su se tri saobraćajne nesreće, u kojima je jedna osoba lakše povređena, dok protekle noći u Valjevu nije bilo saobraćajnih nesreća.

U „Lasti“ nam je rečeno da je zbog nagomilanog snega na putevima skraćeno pet seoskih liniji, među njima je i đački autobus, koji jutros nije otišao u Brezovice.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *