ponedeljak, 24. juna 2024.

Ubio suprugu iz lovačke puške

Objavljeno: 18. septembra 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

Radoslav Ilić (52) ubio je iz lovačke puške suprugu Zoricu (47) u selu Nanomir kod Mionice. Supružnici koji imaju dva odrasla sina, po priči meštana, godinama unazad su bili u svađi.

Zločin se dogodio u subotu oko 21 sata pred kućom njihovog prvog komšije Milivoja Jovanovića, koji je Ilićima i rođak.

– Ne znam da li je pre toga došlo do svađe i sukoba između njih, čuo sam samo dva hica iz lovačke puške, a onda se prolomio strahovit vrisak. Video sam da Zorica pogođena praktično leži pred kapijom mog dvorišta. Pretpostavljam da je htela da pobegne, ali je Radoslav pucao i ubio je. Zorici nije bilo spasa. Prepali smo se, pošto imamo malo dete u kući – priča i dalje u šoku Jovanović za „Blic“.

Nesrećna žena je od posledica dva pogotka iz lovačke puške preminula na licu mesta, dok je Radoslav sa oružjem otišao od kuće, sačekao dolazak policije i predao se.

Po priči meštana Nanomira, Ilići su godinama unazad bili u poremećenim odnosima i često nisu međusobno govorili, a razlog tome je, kako kažu, Radoslavljeva „svadljiva priroda“ i činjenica da je bio „više pijan nego trezan“.

– On je veoma konfliktna ličnost, gotovo uvek pijan, verovatno je pod dejstvom alkohola bio i u trenutku kada je potegao pušku na Zoricu. Zna se da su se gotovo stalno svađali, ali nije pričala da je i ranije fizički nasrtao na nju. Čudili smo se što ga nije napustila, verovatno zbog sinova i njegove stare majke, koja živi sa njima – kažu u tom mioničkom selu.

Nakon hapšenja, Ilić će biti predat sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Valjevu.

Blic

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *