subota, 20. jula 2024.

Učiteljica iz Mionice među najboljima na svetu

Objavljeno: 17. septembra 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

MIONICA-  Učiteljica mioničke Osnovne škole „Milan Rakić“ Željana Radojičić Lukić je dobitnica svetskog priznanja za doprinos u obrazovanju! Priznanje joj je dodeljeno u Indiji, u Nju Delhiju. Ova globalna nagrada ima cilj da prepozna izuzetne nastavnike iz celog sveta koji daju doprinos svojoj profesiji, a ove godine nagrade su uručene nastavnicima iz 70 zemalja sveta.

„Indijska bajka začinjena svetskim priznanjem za doprinos obrazovanju. Hvala svima onima koji su mi pomogli na ovom putu, svojim osmesima, podrškom i razumevanjem“, napisala je svom FB profilu nakon uručenja nagrade učiteljica iz Mionice Željana Radojičić Lukić .

Čestitke su stigle i iz njene matične škole „Milan Rakić“. „Ovo je izuzetno visoko priznanje u oblasti obrazovanja! Čestitamo koleginici Željani u ime kolega i uprave škole“, objavljeno je na FB profilu ove mioničke škole.

Ovu globalnu nagradu je uspostavio Alert Knowledge Services iz Indije,  koji radi sa školama iz celog sveta na edukaciji direktora škola, nastavnika, bibliotekara i savetnika u obrazovanju.

3 komentara na “Učiteljica iz Mionice među najboljima na svetu

 1. Честитке колегиници. Надам се да ће школа наградити новчано колегиницу а очекујем и коментар Министарства просвете.
  У мом случају су заказале обе установе.
  Више среће за Вас.
  С поштовањем,
  Гордана Наумовић, професор руског језика и књижевности, проглашена за најбољег професора руског језика на свету.

  3

  2
 2. Od dve lepotice gore na slici koja je od njih nagradjeni profesor Ruskog jezika, ako vas ne mrzi informisite me! Hvala.

  0

  0
 3. Награђени наставници из Србије су Дејан Крецуљ и Лидија Неранџић Ћанда. Они су најбољи наставници света, али нису имали новаца да оду у Њу Делхи. Њих у својим изјавама Радојичићка ни не помиње. Само себе, увек САМО ОНА???!!!
  Ова учитељица из Мионице је само неко ко разним манипулацијама долази до награда и циља.

  3

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *