petak, 24. maja 2024.

Obuka za vozače motora i skutera

Objavljeno: 18. septembra 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

MIONICA- Opština Mionica i Agencija za bezbednost saobraćaja su organizovali teorijsko predavanje i praktičnu vežbu za vozače motora i skutera. U skupštinskoj sali mioničke opštine edukaciji su prisustvovali učenici četvrte godine Srednje škole „Mionica“, od kojih su mnogi vozači motora i skutera. Nužno i pravilno nošenje kacige i zaštitnog odela, prilagođavanje brzine i poštovanje propisa u saobraćaju bile su teme ovog  predavanja.

Nakon teorijskog dela instruktori su sa polaznicima obuke prešli na poligon, gde im je demonstrirano kako da bezbedno voze. Polaznici su istakli da su na ovom predavanju dosta naučili i cilj ove edukacije, obučiti i naučiti motoriste kako da sačuvaju sebe i druge u saobraćaju, je ispunjen.

Kako je saopšteno iz mioničke opštine, ova obuka je održana jer statistika o saobraćajnim nezgodama sa fatalnim ishodom ukazuje na to da je neophodna edukacija svih učesnika u saobraćaju. Saopšteno je i to da će Opština nastaviti saradnju sa Agencijom za bezbednost saobraćaja, kako bi se edukacijom smanjio broj saobraćajnih nezgoda.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *