hronika

Uhapšen aktivista Lokalnog fronta

VALJEVO- Aktivista Lokalnog fronta VA Đ.P. uhapšen je večeras u Valjevu. Kako nezvanično saznajemo, prilikom hapšenja policija je kod njega pronašla više psihoaktivnih tableta. Radi se o tabletama za odvikavanje heroinskih zavisnika, a mogu da se koriste kao narkotičko sredstvo. Kako saznajemo, Đ.P. je uhapšen u naselju Kolubara dva i protiv njega će biti podneta odgovarajuća krivična prijava zbog posedovanja narkotika.

11 komentara na “Uhapšen aktivista Lokalnog fronta

  • Ko nam zlo mislio na m.m visio.Bando Valjevska vrsite pritiske na Drzavne organe , delite flajere i dovodite onu decu u problem jer je sve slikano dok na decijoj Hirurgiji tacnije u Ambulanti nema klime gde je temperatura 50 stepeni , deca placu , znoj , bolovi , roditelji unezvereni , medicinsko osoblje ulaze napore da sve to bude kako treba dok vi molite boga za nesto /,,Gavro,, pa koliko puta da vam kazem da znam i zanmo ko pise i zato vodite obezbedejnje i u WC ..Bnado jedna .A to ko je u kom leglu ,,pa mozemo i to da pricamo ali i da postavimo i slidze, pa novinari malo da se raspitaju bas kod onih koji molite da me uhase i sve nas koji ne zelimo sa bandom ,,KAD …TAD,,,,

   4

   6
  • Ja Goran Markovic i svi moji prijatelji ne krademo od naroda , od ne mocnih , dece starih ,ili bilo kog, ne reketiramo i uvek dostupni Drzavnim oragnima kojima ste se vi bando lopovska popeli na glavu jer ucenjujete , pretite i tim ljudima ….I da podsetim lepojku prijateljicu gvozdenovicevu jer znas kako ti nadjose muza BEMAKO u Americi momci kojima dugova lovui , tako nemoj da da se radujes hapsenjiama i slicno , znam i znamo da vam je zelja, ali ima puno Gorana Markovic verujte i to svaki dan sve vise i vise .,,lepojko,, grada Valjeva spremaj se i zajedno sa porodicom nemoj pojedinacno preko bare pa u Meksiko ,, znate vi to al do kada bude ove love sto pokrade od gradjana Valjeva ,Sve to neko lepo zabelezio i jos nesto da li ces skupljati priloge i u Americi za tvog dragog bobu kojeg volis do poslednje kinte kao sto si skupljala za muzica BEMAKO koji pobeze u USA.Bagre lopovske uznemirili ste se jos bi da kradete al vam se steze omca .Tako bagro .VOLIM JA VAS PUNO.

   5

   4

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *