subota, 20. aprila 2024.

Uhapšen aktivista Lokalnog fronta

Objavljeno: 3. jula 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Aktivista Lokalnog fronta VA Đ.P. uhapšen je večeras u Valjevu. Kako nezvanično saznajemo, prilikom hapšenja policija je kod njega pronašla više psihoaktivnih tableta. Radi se o tabletama za odvikavanje heroinskih zavisnika, a mogu da se koriste kao narkotičko sredstvo. Kako saznajemo, Đ.P. je uhapšen u naselju Kolubara dva i protiv njega će biti podneta odgovarajuća krivična prijava zbog posedovanja narkotika.

11 komentara na “Uhapšen aktivista Lokalnog fronta

 1. Radoviću,reci neku…
  Do juce nisi usta zatvarao kritikujuci druge,oglasi se.
  Desna ruka ti se drogira

  4

  4
  1. Ko nam zlo mislio na m.m visio.Bando Valjevska vrsite pritiske na Drzavne organe , delite flajere i dovodite onu decu u problem jer je sve slikano dok na decijoj Hirurgiji tacnije u Ambulanti nema klime gde je temperatura 50 stepeni , deca placu , znoj , bolovi , roditelji unezvereni , medicinsko osoblje ulaze napore da sve to bude kako treba dok vi molite boga za nesto /,,Gavro,, pa koliko puta da vam kazem da znam i zanmo ko pise i zato vodite obezbedejnje i u WC ..Bnado jedna .A to ko je u kom leglu ,,pa mozemo i to da pricamo ali i da postavimo i slidze, pa novinari malo da se raspitaju bas kod onih koji molite da me uhase i sve nas koji ne zelimo sa bandom ,,KAD …TAD,,,,

   4

   6
  2. Ja Goran Markovic i svi moji prijatelji ne krademo od naroda , od ne mocnih , dece starih ,ili bilo kog, ne reketiramo i uvek dostupni Drzavnim oragnima kojima ste se vi bando lopovska popeli na glavu jer ucenjujete , pretite i tim ljudima ….I da podsetim lepojku prijateljicu gvozdenovicevu jer znas kako ti nadjose muza BEMAKO u Americi momci kojima dugova lovui , tako nemoj da da se radujes hapsenjiama i slicno , znam i znamo da vam je zelja, ali ima puno Gorana Markovic verujte i to svaki dan sve vise i vise .,,lepojko,, grada Valjeva spremaj se i zajedno sa porodicom nemoj pojedinacno preko bare pa u Meksiko ,, znate vi to al do kada bude ove love sto pokrade od gradjana Valjeva ,Sve to neko lepo zabelezio i jos nesto da li ces skupljati priloge i u Americi za tvog dragog bobu kojeg volis do poslednje kinte kao sto si skupljala za muzica BEMAKO koji pobeze u USA.Bagre lopovske uznemirili ste se jos bi da kradete al vam se steze omca .Tako bagro .VOLIM JA VAS PUNO.

   5

   4

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *