sreda, 24. aprila 2024.

Uhapšen muškarac koji je udario Žiku šarenicu

Objavljeno: 10. juna 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

MIONICA- Mionička policija je uhapsila muškarca koji je juče, pred početak emisije „Žikina šarenica“, koja se emitovala uživo iz Mionice, pesnicom udario autora i voditelja te emisije Živorada Nikolića. Kako saznaje portal Patak online, uhapšen je Slobodan P. (50) iz mioničkog sela Sanković. On je pred početak emisije, oko 9.30 časova, traktorom uleteo u pešačku zonu, gde su se odvijale pripreme za početak emisije.

Vozač je traktorom oborio postavljenu žardinjeru i velikom brzinom ušao u pešačku zonu, i na taj način ugrozio bezbednost oko 30 ljudi koji su došli na snimanje emisije. Onda je prišao autoru emisije Žiki Šarenici i pesnicom ga udario u predelu glave. Nikolić, na sreću, nije zadobio povrede, a kako saznajemo, traktorista mu je uputio više pogrdnih reči. Kako saznajemo, Nikolić je u prvi mah pomislio da je čovek koji je bio na traktoru došao da ga pozdravi, međutim, on ga je, čim mu je prišao, udario pesnicom u glavu.

Incident se dogodio pola sata pred početak emisije. Mionička policija je vrlo brzo uhapsila Slobodana P.  zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti. Nezvanično saznajemo da uhapšeni ima psihičkih problema i da mu je 2017. godine izrečena mera psihijatrijskog lečenja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *