utorak, 5. marta 2024.

Uhapšen sa skoro pola kilograma heroina

Objavljeno: 30. juna 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Valjevska policija je uhapsila u Beogradu A.Đ. (46) iz Valjeva, koji je u donjem vešu krio 45 grama heroina, dok je kod njegove devojke pronađeno pet grama heriona, koje je sakrila u čarapi, saznaje portal Patak online. U njegovom iznajmljenom stanu u Beogradu policija je pronašla skoro 400 grama heroina!

Valjevski policajci akciju hapšenja su izveli u saradnji sa Upravom kriminalističke policije. Prilikom kontrole taksi vozila u Beogradu, kod A.Đ. je pronađen herion spakovan u više kesica, a manja količina heroina je pronađena i kod njegove saputnice. Kako saznajemo, A.Đ. se pre mesec dana odselio iz Valjeva i iznajmio stan u Beogradu, odakle je pokušao da organizuje prodaju droge na području Valjeva. U iznajmljenom stanu policija je pronašla 393 grama heroina, spakovanog u više kesa, 184 grama amfetamina, spakovanog u dve veće kese, elektronska vagica za precizno merenje, više mobilnih telefona i novac u iznosu od 260 eura i 4.000 dinara.

A.Đ. je određeno policijsko zadržavanje do 48 časova zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. On će biti predat Višem tužilaštvu u Valjevu. Protiv njegove devojke, koja se nalazila sa njim u taksi vozilu, biće podneta krivična prijava u redovnom postupku za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga. Kako saznajemo, A.Đ. je do sada osuđen na 16 godina zatvora zbog trgovine narkoticima, teških krađa i krađa.

Valjevska policija je u poslednje 2-3 godine sa valjevskih ulica „sklonila“ najveći broj narko-dilera. U više odvojenih akcija, uhapšen je veliki broj osoba koje su povezane sa trgovinom narkoticima. Prema našim izvorima, većina njih je prestala da se bavi preprodajom droge i okrenuli su se legalnim poslovima. Neki od njih se bave proizvodnjom šampinjona, neki su otvorili farme piliće, a neki optuženi za preprodaju droge se bave advokaturom,  tako da se najveći broj njih nije vratio na valjevske ulice i nastavio sa starim „poslom“.

3 komentara na “Uhapšen sa skoro pola kilograma heroina

 1. E kad dodjete kod Omer paše i Žmigavca nećefe juriti sitne ribe. Dal je neko zainteresovan u Valjevu za udruženje Sveti Sava.

  19

  2
 2. Nije ovaj bas sitan,ali mu je prvi „ozbiljniji“posao.ranije je imao prevare,kradje,sve sitno,samo da bi imao da se drogira.Ovog puta resio i da zaradi,ali ga odmah uhvatise.Ne znam kako neki dileri nikad ne robijaju,kad se policija hvali ovakvm radom.Hapse selektivno.

  4

  3
 3. Ma jok sklanjaju rizične tipove, Talijana poslali u Beč da padne sad spremaju Crepića da padne …. samo da ne dodju do Omera i Gliše žmigavca to im je cilj. Isti ljudi ovo rade, ovo je za njih biznis kao i politika koju isto tako uspešno rade kao i ovo.

  7

  2

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *