petak, 24. maja 2024.

Uhapšen ubica starca iz Novog naselja

Objavljeno: 14. marta 2020.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Valjevu uhapsili su M. I. (46) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo.

Sumnja se da je on usmrtio devedesetjednogodišnjg Aćima Stevanovića u njegovoj kući u Valjevu, u prigradskom Novom naselju, tako što mu je pomoću podesnog alata i fizičke snage zadao više udaraca po glavi i telu. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Da podsetimo, Aćim je nađen na podu u hodniku. Imao je vidljive povrede po glavi i bio je sav modar. Utvrđeno je da mu je od batina slomljena podlaktica, kao i jagodična kost, a konstatovano je i više povreda od udaraca po telu.

Motiv surovog zločina još se utvrđuje, a zasad se isključuje koristoljublje. Ulazna vrata bila su otvorena, a ubica nije preturao po kući, niti je iz nje odneo novac, a manja svota nađena je unutra. Sumnja se da je deka poznavao ubicu i da mu je verovatno sam otvorio vrata.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *