subota, 20. jula 2024.

Uhapšen vatrogasac zbog droge

Objavljeno: 16. avgusta 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Valjevska policija je uhapsila još jednog vatrogasca, saznaje Patak. Kako saznajemo, uhapšen je Darko A. (38) iz Valjeva, kod koga je pronađen heroin. On je vrlo brzo nakon hapšenja pušten na slobodu, jer je otkrio imena narkodilera od kojih je kupovao drogu. Vatrogasac se nakon hapšenja vratio ponovo na svoje radno mesto i protiv njega još uvek nije pokrenut disciplinski postupak. Ovo je drugi valjevski vatrogasac koji je uhapšen u poslednjih pet meseci zbog posedovanja droge. Pre Darka A. uhapšen je vatrogasac Vladimir M. (37) kod koga je policija pronašla sedam grama heroina. Pošto se nagodio sa tužilaštvom i otkrio ime narkodilera od koga je kupovao drogu samo je novčano kažnjen. Protiv njega je disciplinski postupak pokrenuo Sektor za vanredne situacije i kaženjen je sa 20 odsto od tri mesečne plate. Vladimir M. je sada raspoređen na mesto vatrogasca na Divčibarama.

4 komentara na “Uhapšen vatrogasac zbog droge

 1. Kod vatrogasaca je mogao da se zaposli neko ko je blizak vlasti, ili je blizak Povlenskim vidicima i maglama, i ne čudi onda da su takvi ljudi u kriminalu. Uspeh u pronalaženju droge u Valjevu leži u MUPu koje ne kontrolišu Tajkuni i Povlenske magle i vidici.Dok je šef privrednok kriminala bio onaj iz Divaca potpunu zaštitu su imali Tajkuni i magle i vidici.

  0

  0
  1. Povlenske magle i vidici su zaposlile jednoga od ove dvojice u vatrogasnom, ja sam bio kandidat i to znam. A kad su pare u pitanju Povlenske magle i vidici spremne su na sve, i ekipa oko njih spremna je da uništi još jedno Valjevo zbog para.

   0

   0
 2. Valjevo veću ŠTETOČINU od Povlenskih magli i vidika nije moglo da ima. Privredu je uništio nesposobne progurao u vlast, i sad smo tu gde smo, a njemu ništa ne fali.

  0

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *