četvrtak, 18. jula 2024.

Uhapšen zbog obljube nad učenicom (13) iz Mionice

Objavljeno: 1. jula 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

MIONICA – Policajac V. Ž. iz Policijske stanice u Mionici, uhapšen je i određen mu je pritvor do 30 dana, jer je osumnjičen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu iz ove varošice.

On je, kako saznajemo, osumnjičen je da je od marta do hapšenja prošlog meseca, koristeći emotivnu nezrelost devojčice, s njom stupio u kontakt, a potom počinio nedozvoljene polne radnje.

“Činjenicu da je devojčica školska drugarica njegovog deteta on je iskoristio da joj se približi i stekne njeno poverenje, tako što su najpre komunicirali putem poruka, a onda se sreli i lično. Nakon hapšenja, devojčica je u svom iskazu istražnim organima priznala da je bila u “emotivnoj” vezi sa osumnjičenim, kao i da nije bila prisiljena na seksualne odnose. On se, s druge strane, branio se ćutanjem”, navode naši istražni izvori, navodeći da je policajac, inače, otac četiri maloletna deteta.

Po dosadašnjim nalazima istrage, on je po devojčicu dolazio u večernjim satima i automobilom je odvozio na mesta u okolini Mionice, a potom činio nedozvoljene polne radnje. Naime, muškarac je iskoristio okolnost što je u tom periodu u popodnevnim satima devojčica ostajala sama kod kuće, pošto je njena majka radila drugu smenu.

“Inače, sam majka je slučaj prijavila policiji, nakon što je u mobilnom telefonu svoje ćerke otkrila njenu emotivnu prepisku sa osobom kojoj nisu bili memorisani ime i prezime, već samo broj telefona. Nakon identifikacije tog broja otkriveno je o kome se radi”, dodaje naš izvor.

Na predlog Višeg javnog tužilaštva, posle hapšenja, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Valjevu odredio je za V.Ž. pritvor do 30 dana.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *