nedelja, 14. aprila 2024.

Uhapšena žena koja je pljačkala apoteke

Objavljeno: 31. marta 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Valjevska policija uhapsila je ženu koja je u dva navrata opljačkala apoteku “Vega” u širem centru Valjeva, kao i apoteku na Jadru.  Lisice na ruke su stavljene G.M. (60) iz Valjeva. Pored toga ona  se sumniči za dva pokušaja razbojništva u menjačnicama. Kako saznajemo, uhapšena žena je u dva navrata, sa plastičnim pištoljem, upala u apoteku “Vega”  na raskrsnici ulica Knez Mihailove i Sinđelićeve ulice i od radnica je oduzimala novac. Treća apoteka koju je opljačkala je apoteka na Jadru. U njih je ulazila maskirana, sa maramom i naočarima za sunce na glavi, ogrnuta šalom, a onda je uz pretnju „plašljivcem“ uspela da ih opljačka i odnese ukupno 52.000 dinara. Poslednje razbojništvo bilo je polovinom marta ove godine, kada je G.M. iz apoteke odnela oko 30.000 dinara. Sumnja se da je na isti način pokušala dva razbojništva u menjačnicama u Valjevu. Kako se navodi u policijskom saopštenju, G.M. je u zakonskom roku biti privedena osnovnom tužiocu u Valjevu i njoj je određen pritvor do 30 dana.

3 komentara na “Uhapšena žena koja je pljačkala apoteke

  1. Veliki uspeh valjevske policije, hapse šibicare i sitne prestupnime a one koji su opljačkali Srbijanku Gradac Stefil Divu …… šta je sa njima, za njih niste sposobni, ili su pljačkaši valjevskih preduzeća sposobni a vi nesposobni, kako vam je lakše da shvatite.

    15

    1
  2. Kaplar Klomber Turčin preletačević Andra Burek Mengele Go go vozač …… nikada ne bi bili u vlasti da su uhapšeni oni koji su pljačkali pruvredu valjeva.

    7

    3

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *