utorak, 23. aprila 2024.

Uhapšeni pa pušteni muškarci koji su se peli na semafor i pretili motornom testerom

Objavljeno: 6. marta 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO-  Valjevska policija uhapsila je muškaraca koji se krajem prošle sedmice popeo na semafor u Popučkama i menjao boje na samofaru, kao i muškarca koji je tik uz tu raskrsnicu u rukama držao upaljenu motornu testeru, saznaje portal Patak online. Lisice na ruke stavljene su Ivanu I. (32) i Veljku J. (36) iz sela Popučke. Oni su nakon policijskog zadržavanja, pušteni na slobodu, iako je tužilac tražio pritvor, međutim sudija nije prihvatio taj zahtev.

Snimak ovog nesvakidašnjeg događaja preplavio je interent. Na snimku koji traje skoro dva minita, a koji je napravljen u sred bela dana i to 2. marta oko 15.30 časova, jasno se vidi jedan muškarac koji se popeo na semafor, dok mu je drugi, koji je bio pored semafora, davao instrukcije o promeni boja na semaforu. U tom trenutku saobraćaj na magistralnom putu Valjevo-Beograd je bio veoma frekventan, tako da je prava sreća da nije došlo do neke saobraćajne nesreće. Na snimku se pored semafora vidi i motorna testera, koju je, kako saznajemo, upalio jedan od muškaraca.

Valjevska policija ih je vrlo brzo uhapsila i odredila policijsko zadržavanje do 48 časova  zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašenje. Oni su juče privedeni tužiocu, koji je nakon saslušanja tražio da im se  odredi pritvor, a sudija Osnovnog suda je to odbio i obojicu muškaraca je pustio da se brane sa slobode.

Pojedini mediji ovaj događaj su doveli u vezu sa snimkom koji se pojavio na interenetu, kada je na fubalskoj utakmici u Popučkama jedan mladić upalio motornu testeru i na taj način pretio sudijama. Međutim, portalu Patak online je u valjevskoj policiji potvrđeno da ova dva događaja nemaju nikakve veze, jer se incident na utakmici u Popučkama dogodio pre četiri godine, dok je poslednji incident kada su uhapšena dvojica muškaraca zabeležen 2. marta ove godine.

Jedan komentar na “Uhapšeni pa pušteni muškarci koji su se peli na semafor i pretili motornom testerom

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *