utorak, 21. maja 2024.

Uhvaćen sa 3,24 promila alkohola u krvi

Objavljeno: 4. decembra 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO-  Z.N. iz okoline Uba uhvaćen je u vožnji sa 3,24 prolomila alkohola u krvi i bez važeće vozačke dozvole! Kako saznaje portal Patak online, njega su pripadnici saobraćajne policije zaustavili na području Uba, a prilikom alkotestiranja otkriveno je da je vozač bio u teškom pijanstvu i da je imao 3,24 promila alkohola u krvi, što ga svrstava među „ vozače rekordere“ po količini alkohola.

On je zadržan na trežnjenju u policijskoj stanici, a nakon toga je, po skraćenom postupku, priveden sudiji za prekršaje. Z.N. je kažnjen sa 30 dana zatvora i novčanom kaznom od 220.000 dinara. Utvrđeno je da je vozio bez važeće vozačke dozvole, jer mu je dozvola poništena zbog maksimalnog broja kaznenih poena, a na novo polaganje vozačkog ispita nije išao.

2 komentara na “Uhvaćen sa 3,24 promila alkohola u krvi

  1. No coment! Malo je 30 dana zatvora za ovakve alkose, treba uvesti jos 30 dana društveno-korisnog rada (kopanja šančeva, ukrčivanje obala, čišćenje ulica itd) Pto se tiče novčane kazne treba da bude 440.000 RSD i sve to u priliv bolesnoj deci i odraslima kao i Policiji, infra strukturi itd…. Da vidim hoće li opet ponoviti isto, da li će u ovoj zemlji ginuti porodice, deca nečija itd

    5

    0
  2. Malo je kaznjen za toliko pijanstvo.Mada nije jedini ima ih mnogo koji voze pijani.Moje dete pre 10g.udari pijani vozac kombija 1,8 prom.alk.i izlomi ga,izbi zube prelom noge otvoren ,ruke ma haos.Na kraju stize presuda posle 10g.sudjenja da mi njemu placamo jos sudske troskove nam napakova.A to pijanstvo se ne pominje nigde ni svedoci.Toliko o drzavi i pravdi u njoj.

    1

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *