petak, 14. juna 2024.

Uspostavljen normalan autobuski saobraćaj, nema ni danas naplate parkiranja

Objavljeno: 19. januara 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- U Valjevu, prema zvaničnim podacima, trenutno ima 10 centimetara snega. Noćas je minimalna temperatura bila -5 stepeni, što je dovelo do toga da mnoge ulice i putevi budu pod ledom. Preduzeće Ingrap omni, kome je povereno zimsko održavanje saobraćajnica na teritoriji Valjeva, povećalo je kapacitete putarskih vozila za čišćenje snega sa kolovoza.

Sve saobraćajnice su prohodne, ali se saobraćaj odvija otežano, uz obaveznu upotrebu zimske opreme. Problemi postoje na putu Slatina-Podbukovi, zbog nepoštovanja zabrane kretanja teretnih vozila. Delovi lokalnog puta Stave-Drenajić i Mravinjci-Taor su teško prohodni zbog nastalih smetova. Dat je nalog za angažovanje teške mehanizacije radi obezbeđenja bolje prohodnosti i ovih putnih pravaca i taj problem je rešen, kaže za Patak zamenik gradonačelnika Valjeva Žarko Kovač i dodaje da problema nema ni na gradskim ulicama, kao i da autobusi saobraćaju po redu vožnje i da više nema skraćenih linija ka valjevskim selima.

Kako je saopšteno, nije bilo poziva građana Operativnom centru Odeljenja za vanredne situacije i Službi Hitne pomoći,  koji bi se mogli da se dovedu u vezu sa nastalim vremenskim uslovima. U protekla 24 sata u Kolubarskom okrugu dogodile su se četiri saobraćajne nesreće u kojima su tri osobe lakše povrđene, dok u Valjevu tokom protekle noći nije bilo saobraćajnih nezgoda. U Vidraku nam je rečeno da se ni danas neće naplaćivati parkiranje, ali će naplata početi od sutra.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *