nedelja, 21. jula 2024.

Uz Teodosićev kompleks biće i fudbalski teren

Objavljeno: 8. januara 2018.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Novi sportsko-turistički kompleks u vlasništvu proslavljenog košarkaša Miloša Teodosića na Divčibarama gradiće se tokom ove godine, a vrlo verovatno uz njega će biti građen i jedan novi fudbalski teren.

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić i njegov rođeni brat Jovan, odnosno njihovo preduzeće “Sport Agent”, letos je od Grada Valjeva kupilo nekadašnji autokamp “Breza” za 208.500 evra.

Kako saznaje Patak online, kamen temeljac za sportsko-turistički kompleks biće postavljen u martu, a objekti Koji podrazumevaju hotel sa minimum 80 soba, fitnes centar, bazen, restoran sa kuhinjom, zatvorena sportska sala, ambulanta, svlačionica i sanitarni blok, te četiri terena za košarku, a po jedan za odbojku, rukomet i fudbal, gradiće se tokom ove godine, kako bi kompleks bio u potpunosti završen do leta 2019. godine.

U međuvremenu, kako saznajemo, Grad Valjevo traži i dodatnu parcelu u blizini”Breze”, na kojoj bi mogao da se gradi još jedan fudbalski teren sa tribinama. Naime, u konzorcijum za realizaciju sportsko-turističkog kompleksa na Divčibarama, kako saznajemo, uključili su se i bivši fudbalski reprezentativci Marko Pantelić i Dejan Stanković. Prvi je venčani kum Miloša Teodosića, dok je drugi njegov kum.

Ideja je da se na taj način ponuda kompleksa braće Teodosić pojača još jednim fudbalskim terenom, kako bi se stvorili uslovi za pripreme fudbalskih klubova ili različitih selekcija reperezentacije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *