utorak, 21. maja 2024.

Valjevo dobilo novu vlast

Objavljeno: 28. februara 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Valjevo je danas dobilu novu vlast koju čine partije okupljene oko SPS, dok su svi kadrovi SNS smenjeni. U vladajućoj koaliciji koja ima 27 odbornika, pored SPS, su DSS, Pokret za Valjevo, LDP, URS,  NS, Pokret “Snaga Srbije”, Pobeda  i bivši odbornik SPO. Svojim glasovima podršku odlukama nove skupštinske većine su dali bivši odbornik DS Radiša Lazić, kao i aktuelna odbornica demokrata Maja Radojević. Na današnjoj sednici je smenjen predsednik Skupštine grada Mihailo Jokić (SNS), a na to mesto je postavljena Slavica Cupać (PSS). Ona je sa skupštine govornice poručila da će buduće sednice voditi “ženski”.

Na današnjoj sednici Skupštine grada smenjen je zamenik gradonačelnika Vitomir Mitrović (SNS), a na to mesto je postavljen Žarko Kovač (LDP). U prvoj izjavi za novinare novopostavljeni zamenik gradonačelnika je poručio da je cilj nove vlasti da se u narednom periodu u Valjevu “ popravi situacija u svakom pogledu”.

Odbornici su umesto članova Gradskog veća iz redova SNS Aleksandra Markovskog i Saše Radosavljevića postavili Jelenu Višić (Pobeda) i bivšeg većnika Milojka Pantića (PSS).

11 komentara na “Valjevo dobilo novu vlast

 1. Jadna je ta koalicija! Ko su bre ti ljudi,jesu li iz grada uopste??? Bruka i sramota,nece ovo dugo da traje,zivi bili pa videli.

  0

  0
   1. Kao što si i ti lepa Mara, i oni su stručnjaci blega faksa, al bar imaju prednost nisu učitelji ili penzosi.Al imaju i nepojmiv nedostatak POĆUTINA SU VOJSKA.

    0

    0
   2. Ovi ljudi ne zasluzuju da vode grad. Pa zar jedan mandat Karicevih da vodi skupstinu grada? To je za vas dobro?

    0

    0
 2. KOJU POLITIČKU OPCIJU PREDSTAVLJA OVA DAMA, NEMAJU 100 GLASAČA U VALJEVU? TAKVI NE MOGU DA BUDU REPREZENTI NARODA.POIGRAVALI SMO SE NA KOMETARIMA NADIMCIMA, I ODE NAM UČITELJ GAGIĆ, ALI LIK KOJI ZASLUŽUJE NAJVIŠE POIGRAVANJA JE NESUMLJIVO OTPREMNINA. PREDLAŽE JEDNE LJUDE, POSLE DVA MESECA DRUGE, BEZ TRUNKE BLAMA MORALA STIDA, A HOĆE DA VODI GRAD.JEDNOSTAVNO ON JE ČOVEK KOME NIŠTA NIJE SVETO.

  0

  0
 3. Jadna je vlast u kojoj skupstinu grada vodi stranka koja nema 100 glasaca u Valjevu i koji su dobili ovaj jedan mandat kao milostinju naprednjaka 2012-e. Sad sa tom milostinjom vode lokalni parlament. Stidite se. Sramota sta smo doziveli.

  0

  0
 4. E Srbijo medju sljivama… sta smo docekali, da nas Karicevi vode u Valjevu, eeeej Srbijo medju gavranovima. Nadvili se crni oblaci nad Valjevom.

  0

  0
   1. Naprednjaci nisu glasali za budzet grada na cijem su bili celu. S tim su se direktno deklarisali kao opozicija. I tacka. I zasto sad cudi ovo sklapanje, jel bilo bolje opcije? Naprednjaci se izmedju sebe izjedose i oni su glavni krivci za ovu situaciju.

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *