subota, 20. jula 2024.

Valjevo pod “opsadom” zbog dolaska predsednika države

Objavljeno: 30. oktobra 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Zbog dolaska predsednika države, ali i drugih visokih zvaničnika, ceo grad je u pripravnosti već nekoliko dana. U izvidnicu terena još prošle nedelje su dolazili ljudi zaduženi za bezbednost predsednika države, koji su obišli sve lokacije na kojima će bi Nikolić. Od ranih jutarnjih sati u Valjevu su, praktično, blokirani svi delovi grada koje će obići predsednik države, a na licu mesta već se nalaze pripadnici policije. Tako je čitava desna strana parkinga u Ulici Prote Mateje od jutros blokirana i vozačima polica ne dozvoljava parkiranje u tom delu, jer će u popodnevnim satima u Centar za kulturu doći prvi čovek Srbije.

Zbog dolaska predsednika Srbije čak su uklonjeni i kontejneri u Prote Mateje, koji su godinama stajali na parkingu, u blizini bivše upravne zgrade „Jablanice“.

Kako saznajemo, planirana je i šetnja Tomislava Nikolića kroz Valjevo, tačnije on će prošetati Trgom Desanke Maksimović, gde će razgovarati sa građanima, a kratak predah će napravi u nekadašnjoj kafani “Obnica”, gde će popiti kafu. Zbog obilaska ovog dela grada, od jutarnjih sati su sklonjena sva vozila u delu Ulice Vojvode Mišića, na potezu od raskrsnice sa Karađorđevom ulicom ka Trgu Desanke Maksimović. I taj deo Valjeva obezbeđuje policija i vozačima ne dozvoljava parkiranje.

3 komentara na “Valjevo pod “opsadom” zbog dolaska predsednika države

 1. Saša se dokazuje Tajkunima i Turčinu iz Divaca i dokazuje svoju lojalnost i spremnost. Ovo je opljačkan Grad, Grad gladnih nikome ovde nije ugrožena bezbednost.

  0

  0
 2. To je primer visokog profesionalizma. Dobro je sto medju nama postoje i takvi. Svaka cast. Sledite ga!

  0

  0
 3. Pero pun si mrznje pa Nikolic je legitimni Predsednik nase Srbije , tako treba da bude i posle Nikolica ipak je to neko ko zastupa nasu zemlju .Kakve veze ima sada Sasa { predpostavljam } da pricas o Nacelniku Mup-a Valjevo , zar mu to nije duznost , e zato nikada takvi kao ti ne bi trebalo da se poajvite nigde .Lepo je ovo sto se desava da se obelezi jedan period vezan za zdravstvo i kakve veze ima sada politika sa ovim ?Kada budu izbori zaokruzi tvog kandidata i ako pobedi ja cu postovati i tog Predsednika , naravno ako je legitimno izbaran ..

  0

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *