sreda, 24. jula 2024.

Valjevska pivara stožer Krosa RTS

Objavljeno: 30. novembra 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Čelni ljudi sportske manifestacije Kros RTS posetili su Valjevsku pivaru i poručili da bez ovog preduzeća ne bi bilo ni ove najveće atletske manifestacije u Evropi! Osnivač Krosa Stevan Kovačević je rekao da je ova sportska manifestacija startovala davne 1991. godine, a Valjevska pivara je uz Kros RTS pune tri godine i to kao generalni sponzor.

„Ponosni smo na ostvarenu saradnju sa Valjevskom pivarom. Zahvaljujući tom valjevskom preduzeću ove godine kroz cilj nam je prošlo više od 475.000 učesnika. Valjevska pivara je sa druge strane zagospodarila ponovo proizvodnjom piva i poznato je da od nedavno izvozi svoje pivo i u Ameriku. Ono što je važno je da je Valjevska pivara potvrdila da je društveno odgovorna firma, pre svega upravo podrškom jednoj ovakvoj manifestaciji koja podržava zdravlje naše dece, koje nam je svima najvažnije“, rekao je Kovačević.

Valjevskoj pivari nedavno je ministar prosvete Mladen Šarčević nedavno uručio nagradu kao stožeru Krosa RTS-a.

„Valjevska pivara ove godine slavi 166 godina postojanja, Kros RTS-a slavi 26 godina postojanja i mi smo samo malo stariji brat koji hoće da pomogne mlađima da teška vremena, pogotovo za jednu akciju u kojoj učestvuju hiljade mladih, prođu što lakše. Menadžment Pivare je pokušao da svih ovih godina bude društveno odgovorna kompanija koja je svoje mesto nalazila uvek u svim velikim akcijama pre svega u gradu i bili smo spremni da to uradimo na jednom višem nivou i mislim da je dovoljna činjenica ta da je preko 450.000 mladih bilo na stazi“, poručio je Rajevac.

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *