subota, 20. jula 2024.

Valjevski heroji poplava

Objavljeno: 4. juna 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Heroji u odbrani Valjeva od nezapamćenih poplava koje su naš grad pogodile 14. i 15. maja su načelnik Štaba za vanredne situacije Milan Mihajlović, zaposleni u Gradskoj direkciji, koja je vodila važne poslove vezane za odbranu od poplava, a kasnije i oko pojave klizišta, kao i Ingrapomni i druga građevinska preduzeća, koja su ustupila svu mehanizaciju i ljudstvo u cilju odbrane Valjeva od poplava. To je na konferenciji za novinare rekao predstavnik Udruženja građana “Novosrbijanci” i član Gradskog veća Marko Živanović.

Govoreći o aktuelnoj političkoj situaciji član tog udruženja Željko Vučinić je rekao da su se u poslednje vreme u javnosti pojavili ljudi koji su svojevremeno bili glavni zagovornici politike  JUL-a. “Oni sada pokušavaju da vedre i oblače, kao da građani ne znaju ko su i šta su u prošlosti radili”, rekao je Vučinić.

Novosrbijanici, koji imaju odbornike u Skupštini grada, poručili su da, što se tiče njih, na narednoj sednici lokalnog parlamenta ne bi trebalo da se raspravlja o smeni direktora Apotekarske ustanove. To kadrovisanje je bio razlog zbog kojeg je odbornik GG “Pobeda” Ljubomir Bradić odlučio da napusti vladajuću koaliciju, jer njegov predlog za prvog čoveka Apotekarske ustanove nisu podržali koalicioni partneri.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *