nedelja, 26. maja 2024.

Valjevski karatisti osvojili 22 medalje

Objavljeno: 6. februara 2023.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Karatisti, foto: Karate klub 014 Valjevo
Karatisti, foto: Karate klub 014 Valjevo

VALJEVO- Karate klub 014 Valjevo osvojio je 22 medalje na tradicionalnom turniru „Kup Šampiona“ u Banji Koviljači. Na turniru je nastupilo 25 klubova iz Srbije i Republike Srpske sa oko 150 takmičara.

Karate klub 014 Valjevo je nastupio sa 22 takmičara, koji su imali odlične nastupe i osvojili 22 medalje, što je rezultiralo i time da je ovaj klub zauzeo treće mesto u generalnom plasmanu.

Zlatne medalje u svojim takmičarskim disciplinama osvoji su: Ana Živanović, Jovana Marković, Bogdan Pavlović i Lena Aćimović. Srebrnim odličjem okotili su se: Ivana Matić, Marija Marković, Lazar Pavlović, Matija Marković i Uroš Divnić, dok su bronzu osvojili: Jovana Milovanović, Luka Goloskoković, Anja Nikolić, Anđela Sekulić, Sara Nešić, Iva Krsmanović, Tamara Dražić, Dina Drinčević, Ksenija Kosić, Željko Ranković, Aleksa Matijević, Danica Milivojević i Lana Pavlović.

U saopštenju je navedeno da su uprava kluba i trenerski tim: Marina Goloskoković, Predrag Branković, Milan Lepojević, Vladan Živanović i Milenko Lukić zadovoljni postignutim rezultatima na turniru u Banji Koviljači, te navode da ovakvi rezultati, prvenstveno najmlađih takmičara, ohrabruju.

„Ovom prilikom pozivamo sve ljubitelje karate sporta da u subotu 11.februara od 11 časova dođu i halu Student gde će biti održan karate turnir Memorijal Svetlana Ceca Radojević i uživaju u prazniku karatea u našem gradu, a mi ćemo se potruditi da kao i uvek budemo dobri domaćini“, navedeno je u saopštenju za javnost ovog karate kluba.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *