ponedeljak, 24. juna 2024.

Valjevskoj pivari priznanje “Lider održivog razvoja”

Objavljeno: 10. oktobra 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Valjevskoj pivari dobitnik je priznanja “Lider održivog razvoja Podunavskog regiona”, za kontinuirani i efikasan rad sa pozitivnom tendencijom unapređenja prekogranične saradnje i poslovanja. Ovo priznanje je dodeljeno na šestom Dunavskom biznis forumu, održanom u Novom Sadu. To je još jedno u nizu priznanja koje je Valjevska pivara dobila u proteklih nekoliko godina za uspešno poslovanje. Nagradu dodeljuju Institut evropskih regiona iz Salcburga i “Media invent” iz Novog Sada, a uručio je prof. dr Radovan Pejanović, predsednik Organizacionog odbora Dunavskog biznis foruma. Osim Valjevske pivare, ovogodišnji laureati su: Regionalna razvojna agencija „Panonreg“ Subotica, „Prvi Partizan“ Užice, „MIND MG“ grupacija iz Mrkonjić Grada, „Bimal“ iz Brčkog,  “Potens perforacija“ Požega, Banka „Poštanska štedionica“ Beograd, „Artos Kosjerić“, „Vitinka“ iz Kozluka, JKP „Naissus“ Niš i Grad Zrenjanin.

Dodeli priznanja prethodila je konferencija “Biznis i prosperitet – konkurentnost i održivi razvoj” na kojoj su govorili prof. dr Branko Ljutić, Nikola Pavičić, počasni predsednik “Sintelona”, Bojan Kekić, direktor Poštanske štedionice, Milan Prostran, agroekonomski analitičar i drugi.

Pod pokroviteljstvom Privredne komore Srbije, dvodnevni Dunavski biznis forum je organizovan kao naučno-stručna konferencija posvećena konkurentnosti i održivom razvoju. Ovo priznanje pripada onima koji aktivno rade na provođenju Dunavske strategije i makroekonomske stabilnosti i saradnje u Regionu Podunavlja. Na ovaj  način se podstiče podizanje konkurentnosti malih i srednjih preduzeća, imajući u vidu inovativnost, obrazovanje, kvalitet, ljudske resurse i zaštitu životne sredine.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *