ponedeljak, 27. maja 2024.

Veće usvojilo kadrovski plan Uprave

Objavljeno: 16. decembra 2020.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Gradsko veće na telefonskoj sednici donelo je Uputstvo o pripremi i sadržini kadrovskog plana Gradske uprave grada Valjeva, Zajedničkog pravobranilaštva grada Valjeva i opština Lajkovac, Ljig i Osečina, Službi budžetske inspekcije grada Valjeva i Službi interne revizije grada Valjeva.

Kako je saopšteno, uputstvom o pripremi i sadržini kadrovskog plana grada Valjeva, uređuje se postupak pripreme i sadržine kardovskog plana za Gradsku upravu Valjeva, Zajedničkog pravobranilaštva grada Valjeva i opština Lajkovac, Ljig i Osečina, Službi budžetske inspekcije grada Valjeva i Službi interne revizije grada Valjeva.

Postupak izrade kadrovskog plana obuhvata funkcionalnu analizu organizacije organa grada, posebno Gradske uprave Valjeva, pripremu nacrta kadrovskog plana i finansijskog plana za njegovo izvršavanje i usklađivanje predloga kadrovskog plana sa predlogom odluke o budžetu.

Ovo uputstvo, kako stoji u obrazloženju, donosi se radi detaljnijeg i bližeg uređivanja postupka pripreme i sadržine kadrovskog plana i postupka.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *