četvrtak, 25. jula 2024.

Veće usvojilo predlog budžeta za sledeću godinu

Objavljeno: 24. decembra 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Gradsko veće utvrdilo je predlog odluke o budžetu Grada Valjeva za 2020. godinu i uputili ga odbornicima Skupštine grada na razmatranje i odlučivanje.

Na sednici gradske Vlade utvrđen je i predlog odluke o izmenama Odluke o lokalnim komunalnim taksama, kao i predlog zaključka o usvajanju plana komunalne izgradnje i održavanja objekata komunalne infrastrukture Grada Valjeva za 2020. godinu.

Većnici su, kako je saopšteno, dali saglasnost na konačni nacrt javnog ugovora o javno – privatnom partnerstvu za obavljanje delatnosti gradskog i prigradskog prevoza putnika na teritoriji grada, zatim saglasnost na program korišćenja JKP “Toplana “ iz budžeta  grada Valjeva za 2020. godinu, kao i saglasnost na treću izmenu i dopunu programa poslovanja JKP “Vodovod”.

Na sednici su razmatrani i izveštaji o realizaciji programa poslovanja Javnog preduzeća za upravljanje i korišćenje regionalnog višenamenskog hidrosistema Stubo – Rovni  “Kolubara“,  JKP “Vidrak“, JKP “Polet“, JKP “Toplana “ i  JKP “Vodovod “ za period od početka ove godine do kraja septembra.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *