nedelja, 25. februara 2024.

Večeras noćno kupanje u Petnici

Objavljeno: 16. jula 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- U ovoj letnjoj sezoni večeras od 21 čas će po prvi put biti organizovano noćno kupanje u Sportsko-rekreativnom centru u Petnici. Cena ulaznice za noćno kupanje je 200 dinara, a Aleksandar Mijailović, direktor Ustanove za fizičku kulturu „Valis“, koja gazduje petničkim bazenima, kaže da su se na ovaj korak odlučili zbog najavljenih visokih temperatura, kao i velikog interesovanja građana za noćno kupanje.

„ Dosadašnje iskustvo pokazuje da je vikendom slaba poseta na noćnom kupanju i zbog toga smo odlučili da noćno kupanje organizujemo u toku radne sedmice. Već naredne sedmice, ako temperature budu bile visoke, ponovo ćemo organizovati noćno kupanje“, kaže Mijailović.

Juče je na petničkim bazenima bilo oko 1.300 kupača, a za vikend, pošto su najavljene tropske temperature, u Petnici se nadaju novom rekordu od 7.000 kupača. Pored posetilaca iz Valjeva i okolnih mesta, ovih dana među gostima su i studenti iz Rusije, koji borave u Istraživačkoj stanici Petnica i slobodno vreme provode na petničkim bazenima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *