sreda, 17. aprila 2024.

Večeras protestna šetnja u Valjevu

Objavljeno: 24. maja 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Večeras će na Desankinom trgu od 19.30 časova biti održan još jedan protest u Valjevu. Na protestu će govoriti narodni poslanik SDS Marko Đurišić, generalni sekretar Nove stranke Đorđe Nakić i borac za ljudska prava Srđan Miliovojević. Nakon toga biće organizovana protestna šetnja valjevskim ulicama.

„I petnaestog petka imamo razlog da budemo na ulici i podignemo svoj glas. U novinskom oglasu, koji je platio novcem građana, gradonačelnik Valjeva se pre neki dan pohvalio svojim nepostojećim uspesima. Zato ćemo ovog petka jasno i glasno reći šta o njima mislimo. Na svaku njegovu laž ćemo reagovati istinom. Pokažimo da Valjevke i Valjevci nisu podanici, već slobodni građani koji sve ovo više ne žele da trpe“, navodi se u saopštenju organizatora protesta.

3 komentara na “Večeras protestna šetnja u Valjevu

  1. Podrska drustvu, stvarno da nam narone vlasti rade kolektivnu mizogamiju uslovljenosti prema vlastima umesto da vlasti vrše orgnaizaciju života, servisnih dužnosti i stvaranje privrednih uslova. Eto u gradu komunalne službe prikazuju poslov i prave posla i probleme i kada ih nema, nestaje vode, asfaltiraju se veće deonice saobrćajnica ali i otvaraju veće od postojećih rupa koje potom čekaju mesecima na popravke koje i ne mogu da se naplate jer su funkcioneri vlasti neefikasni u planiranaju i vođenju budžeta i javnih poslova, ali tako je praktično oduvlek. Zato podrška demokratiji i novim kadrovima.

    1

    2

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *