utorak, 25. juna 2024.

Večeras protestna šetnja u Valjevu

Objavljeno: 3. maja 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Nakon uskršnjih i prvomajskih praznika, šetnje u Valjevu se nastavljaju. Večeras u 19.30 časova Desankonom trgu okupljenim građanima obratiće se novinar Milojko Pantić i potpredsednica Demokratske stranke Dragana Rakić. Nakon toga biće organizovana protesta šetnja gradskim ulicima.“ Poslaćemo poruku da Srbija i Valjevo ne idu u dobrom pravcu. Tu činjenicu neće promeniti ni svi kontrolisani mediji, plaćeni analitičari,  naručena istraživanja, naterani građani autobusima koji dolaze na događaje predsednika Republike! Podrška i ljubav se ne kupuju, oni se zaslužuju”, navodi u saopštenju za javost organizatori protesta.

Kako se dodaje u saopštenju, ove građanske šetnje nezadovoljstva su pokušaj pristojne Srbije da apeluje na razum i poštenje ljudi koji čine vlast i koji vlast podržavaju da se urazume i dozovu pameti i da Srbiju vrate na put demokratije.

“ Slobodni izbori i slobodni mediji su uslov svih uslova! Posle toga je neophodna departizacija, vraćanje poverenja u struku, ekonomski razvoj i preporod celog društva, kako bismo iz samih sebe izvukli najbolje na dobrobit nas lično, ali i cele naše države”, navode organizatori protesta u Valjevu.

2 komentara na “Večeras protestna šetnja u Valjevu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *