subota, 2. decembra 2023.

Došao da plati kaznu za sina, pa i on sproveden u zatvor

Objavljeno: 2. maja 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Nesvakidašnji događaj odigrao se tokom prvomajskih praznika u Valjevu, kada je otac, koji je platio prekršajnu kaznu za svoga sina da bi ga „izveo“ iz zatvora, i sam završio u Kazneno-popravnom zavodu za maloletnike u Valjevu! Kako saznaje portal Patak online, do nesvakidašnjeg događaja je došlo kada je sudija Prekršajnog suda u Valjevu, kada je otac došao da plati prekršajnu kaznu za sina, utvrdio da i sam otac ima neplaćenu kaznu i da je za njega izdata naredba o privođenju zbog neplaćene kazne.

Pošto više nije imao novca kod sebe, oca je, nakon što je platio kaznu za sina, policija sprovela u valjevski zatvor, a onda je sin, po izlasku iz zatvora, radio isto ono što je učinio za njega njegov otac. Čovek je po izlasku iz zatvora platio prekršajnu kaznu koju je napravio njegov otac, pa se ponovo vratio u valjevski zatvor, a ovoga puta je otišao po svog oca, koji se ubrzo našao na slobodi.

Jedan komentar na “Došao da plati kaznu za sina, pa i on sproveden u zatvor

  1. Policijska drzava mozda, ako neko dodje da plati kaznu za trece lice zasto se legitimise lice koje placa kazu za nekoga?

    0

    2

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *