petak, 14. juna 2024.

Veselinovići godinu dana bez mosta

Objavljeno: 18. maja 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Meštani naselja Veselinovići blokirali su juče na dva sata magistralni put Valjevo-Loznica, u znak protesta zbog toga što ni godinu dana nakon majskih poplava još uvek nisu dobili novi most. U tom naselju ima oko 200 žitelja, među kojima je i 40-oro dece. Meštanin Vladimir Jovanović je rekao da valjevska vlast nema sluha za njihove probleme, navodeći da bez mosta nema ni normalnog života. Prema njegovim rečima, hitna pomoć i vatrogasci ne mogu da uđu u naselje, kanalizacija se izliva, a gradska i republička vlast ništa ne čine na rešavanju problema.

„ Nastavićemo sa blokadom puta za Loznicu. Spremni smo da nas hapse i pišu kazne, jer smo već kažnjeni i već živimo kao u zatvoru“, poručili su meštani naselja Veselinovići.

Direktor Direkcije za urbanizam Dragan Jeremić kaže da izgradnja mosta za Veselinoviće naselje, koji bi ih povezao sa gradom, košta 33 miliona dinara, ali da Grad u svom budžetu nema toliko novca, pa je neophodna pomoć države.

Jedan komentar na “Veselinovići godinu dana bez mosta

  1. Ma sta ce ljudima most ,srbin je to moze i pod vodu .Ljudi nema opustanja non stop trening snalazenje ko zna kakvu golgotu moramo jos preci .

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *