petak, 12. aprila 2024.

Veštačko osnežavanje nove ski staze

Objavljeno: 13. januara 2021.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Na ski stazi „Crni vrh” u okviru Divčibare Ski Resorta osim prirodnog snega kojeg ima oko 20 centimetara stekli su se potrebni uslovi i za veštačko osnežavanje staze, objavio je Divčibare Ski Resort.

Kako je objavljeno, dužinom staze od 850 metara raspoređeno je 6 topova i 2 žirafe, a staza će se osnežavati tokom cele sezone – uvek kada su temperaturni uslovi za to ispunjeni, odnosno kada je temperatura vazduha ispod -3°C.

“U cilju sprovođenja mera u borbi protiv epidemije korona virusa, pojednostavljenja kupovine karata i smanjenja čekanja u redu pri njihovoj kupovini na info pultu (prodajnom mestu za  preuzimanje online karata koji se nalazi na samoj stazi), ski pass je moguće kupiti online. Link za kupovinu ski passa je: https://divcibareskiresort.com/proizvod/ski-pass/. Ski karte kupljenje online preuzimaju se na samom skijalištu info pultu preko puta  polazne stanice žičare”, navode u Divčibare Ski Resortu.

Ski staza „Crni vrh“ duga je 850 metara. Poseduje dvosednu žičaru kapaciteta 1.200 skijaša na sat. Staza je srednje težine, crvene kategorije i odgovara veštijim skijašima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *