utorak, 28. maja 2024.

„Vidrice“ druge u Srbiji

Objavljeno: 4. aprila 2023.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Foto: Valis/FB
Foto: Valis/FB

VALJEVO- Na finalnom turniru Kupa Srbije, na kojem je učestvovalo šest najboljih ekipa države za dečake rođene 2011. godine i mlađe „Vidrice“ su osvojile drugo mesto, pošto su u finalu poražene od ekipe Šapca sa 7:5.

Mladi Valjevci su još jednom potvrdili odličan rad svih u klubu.

Turnir je organizovan na najvišem nivou, brojni roditelji dece iz Beograda, Šapca, Obrenovca, Novog Sada i Valjeva pravili su sjajnu atmosferu na prepunoj tribini, a ostaje žal što niko iz Vaterpolo saveza Srbije nije našao za shodno da dođe u Petnicu i takmičenju da potrebnu dozu ozbiljnosti, jer već za nekoliko godina ovi klinci bi trebalo da budu naslednici zlatnih generacija „delfina“, saopšteno je iz „Valisa“.

Valisovci su se borili do poslednjeg atoma snage, pa trener Dragan Milošević, kao i svi u stručnom štabu i upravi mogu biti ponosni na postignuti rezultat.

Ono zbog čega bi Grad trebalo da bude ponosan je činjenica da je ovo jedini ekipni sport u kojem neka od mlađih selekcija, sastavljena isključivo od valjevske dece, parira najboljim klubovima u državi i bori se za naziv šampiona.

U ekipi su: Luka Radović, Đorđe Urošević, Mihailo Radojičić, Vukašin Pušić, David Mladenović, Vasilije Rašević, Ognjen Jakovljević, Veljko Vesić, Lazar Todorović, Viktor Savić, Lazar Ičagić, Uroš Marković, Đorđe Petrović, Viktor Todorović (kapiten) i Nikola Vidaković.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *