grad

Vladan Lukić novi direktor „Krušika“

VALJEVO- Vladan Lukić je postavljen za novog direktora valjevske vojne fabrike „Krušik“. Kako je potvrđeno portalu Patak online u toj kompaniji, Nadzorni odbor „Krušika“ je danas doneo odluku da dosadašnji izvršni direktor za tehničko- tehnološke poslove i proizvodnju „Krušika“ Vladan Lukić bude postavljen za direktora te vojne fabrike, nakon što je dosadašnji direktor Mladen Petković izabran za direktora kragujevačke fabrike „Zastava oružje“.

Petković je od 2014. godine do sada uspešno rukovodio ovom vojnom fabrikom. Za vreme njegovog mandata potpisani su višemilionski ugovori, obnovljena je fabrika, isplaćeni su višegodišnji dugovi, a zaposleno je preko 2.500 radnika, čija je prosečna plata oko 50.000 dinara.

Valjevski „Krušik“ završio je prošlu godinu sa rekordnom proizvodnjom u poslednjih 79 godina, koliko ova vojna fabrika postoji. Iako mnogi nisu verovali da „Krušik“ ne može da „prestigne“ poslovne rezultate iz „zlatnih“ osamdesetih godina prošlog veka, to se dogodilo u 2017. godini.

16 komentara na “Vladan Lukić novi direktor „Krušika“

 1. Koliko je realno to da je Krušik poslednjih godina postigao najbolje rezultate ikad? Koliko je Krušik imao zaposlenih tokom osamdesetih, a koliko ih ima sada? Kolike su tada bile plate, a kolike su sada? Koliko je novca Krušik uložio u izgradnju Valjeva, a loliko sada?

  12

  3
  • Nije lose Aleksa da pomenes: struktura zaposlenih tokom osamdesetih pet rezijskih jedan proizvodni radnik, tada je organizacija bila trula i morala je da kolapsuje. Kako je sad ne znam ali osamdesetih je sve to bilo na laznoj osnovi!

   2

   0
 2. Uspešno vodio fabriku Mladen Petković?
  Da li se šalite?
  Mnogo sreće i uspeha novom direktoru i sposobnosti Sergeja Bubke da preskoči jaz koji je ostavio ekspert iz Surčina!
  Imate istraživanje BIRNA o poslovima bivšeg direktora, o isisiavanju novca i profita iz Krušika i prelivanju u privatne džepove osoba iz samog vrha vlasti… O narušenom sistemu, korupciji, privatnoj firmi Mavija, zaposlenima sa sns propusnicom, pozajmicama i monogo čemu joooš… ima neko ko sve to češlja i sprema….

  9

  3
 3. Ja sam iznenDjen sto gajic nije imenovan.stekao je potrebne papire ubljanin je obecao.nije lepo ako su ga prevarili ili ga spremaju za neku vecu funkciju.

  3

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *