utorak, 21. maja 2024.

Ove sedmice počinje postavljanje novogodišnje rasvete

Objavljeno: 5. decembra 2018.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO-  Novogodišnja rasveta u Valjevu počeće da se postavlja do kraja ove sedmice, izjavio je za portal Patak online načelnik Odeljenja za infrastrukturu Zoran Trifunović. On kaže da će ove sedmice početi montiranje „starih“ novogodišnjih ukrasa, kako bi Valjevo zasijalo pred novogodišnje praznike, poput mnogih drugih gradova u Srbiji. S obzirom na to da je gradska vlast nek nedavno raspisala javnu nabavku za kupovinu novih novogodišnjih ukrasa, oni će biti postavljeni naknadno, po završetku javne nabake, a očekuje se da će to biti 10-ak dana pre ulaska u Novu godinu.

„U toku ove sedmice biće postavljena novogodišnja rasveta koja je kupljena ranijih godina. Grad će dodatno zasijati kada stignu novi ukrasi, za koje je raspisana javna nabavka“, rekao je Trifunović.

Grad je prošle godine kupio 24 novogodišnje zvezde sa pahuljama, zatim tri 3D kupaste novogodišnje jelke, visine od tri metra, 30 komada dekorativnih novogodišnjih figura u obliku lepeze sa zvezdama, kao i 27 komada novogodišnjih figura za ukrašavanje stubovi javne rasvete. Za rasvetu je tada izdvojeno šest miliona dinara. Ove godine za novogodišnju rasvetu i postavljenje klizališta na platou Centra za kulturu je opredeljeno sedam miliona dinara, a rok za podnošenje prijava je 10. decembar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *