ponedeljak, 27. maja 2024.

Vladimir Đokić tužio Metalac

Objavljeno: 8. juna 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Smenjeni trener valjevskog Metalca Vladimir Đokić podneo je tužbu protiv KK “Metalca” zbog dugovanja. Đokić, koji je “Metelac” uveo u ABA ligu, je sa klupe valjevskog kluba smenjen 9. maja, po odluci prvog čoveka “Metalca” dr Boška Đukanovića i to dan posle poraza valjevskih košarkaša od ekipe FMP-a na domaćem terenu. Kako saznajemo, Đokić je nadavno, odlučio da presavije tabak i da preko suda naplati novac koji mu na ime plata duguje „Metalac“. U valjevski klub, koji već duže vreme ima finansijskih problema, stigla je i opomena pred tužbu košarkaša Borisa Bakića.

U „Metalcu“ ne negiraju da imaju finansijskih problema, ali kažu da se nadaju da će se vrlo brzo konsolidovati. Zbog teške finansijske situacije klub su već napustili pojedini košarkaši, a skoro je izvesno da u redovima „Metalca“ više neće biti Majstorović i Jevtović, koji su slobodni igrači.

3 komentara na “Vladimir Đokić tužio Metalac

  1. Bilo ti je lepo dok je trajalo!!!? Mogao si malo da sacekas sa tuzbom,dobices ti to sve,ne brini!!! Nisi vredeo taj novac koji si dobijao!!!

    2

    4

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *