utorak, 23. aprila 2024.

Vlast pokušava da umiri “Delije” posle ubistva Dragojlovića

Objavljeno: 4. novembra 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – U smirivanje situacije u Valjevu, šest dana nakon ubistva Damjana Dragojlovića (25), uključila se i gradska vlast čiji su predstavnici razgovarali sa navijačima Zvezde, kojima je ubijeni mladić pripadao. Predstavnici gradske vlasti su se sastali sa nekoliko pripadnika “Delija Valjevo”, čiji je Damjan istaknuti član bio, u pokušaju da “smire strasti”, s obzirom da je nakon mladićevog ubistva 30. oktobra u kafiću “Zipa” u centru grada, došlo do niza incidenata koja su rezultirala hapšenjem petorice navijača i njegovih drugova.

U nedeljniku “Napred”, inače, izašlo je više od 60 čitulja Damjanu Dragojloviću. Pored porodice, devojke, prijatelja, školskih drugova i kolega iz obezbeđenja, Damjanu su čitulju dali i valjevski “Grobari” uz poruku” velikom rivalu i pravom šmekeru”. Čitulju je dao i Grad Valjevo.

5 komentara na “Vlast pokušava da umiri “Delije” posle ubistva Dragojlovića

  1. A KAD SU TI ISTI PUNILI DZAKOVE OKO POPLAVIA TAD NISU BILI ZA KPZ JEL? TAKODJE KAD SU I ONA TELAD ISTO PUNILI DZAKOVA TAD SU I ONI BILI DOBRI SVIMA.

   9

   13
 1. Ovo razvlacenje nezapamcene tragedije po novinama davno je prevazislo granicu ukusa, a i razuma, za sta okrivljujem i valjevske novinare. Dajem konkretan primer: U prvim izvestajima vlast nije pomenula ni rec o ubistvu, a sada vlast po gradu juri delije da razgovara sa njima. Ovo za cilj ima kompromitovanje pomenute vlasti i nista korisnije, a cilj je sto veca medijska paznja, a mozda cak i neki politicki interes (blacenje aktuelne gradske vlasti zarad necijeg interesa)

  5

  12
  1. Nemaš ti razuma da imaš i osećaš tražio bi odgovorne ko ije zaštitio i vaspitao mlade ljude da ne dodje do ovoga. Ovo rade oni koji su odgovorni da se sakriju kao Miševi. Neko je ovo trebao da spreči da ne dodje do ubistva. Šta radi MUP broji crvena svetla i lupeta hvali se, ovo je za ostavku ljudi pre svega moralnu, ali oni je nemaju.

   26

   1

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *