četvrtak, 13. juna 2024.

Vučić u Valjevu osvojio oko 55 odsto glasova

Objavljeno: 2. aprila 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO-Predsednički kandidat SNS Aleksandar Vučić u Valjevu je osvojio oko 55 odsto, izjavio je gradonačelnik Valjeva i lider SNS u Valjevu Slobodan Gvozdenović. On je novinarima rekao da je procenat glasova koje je osvojio Aleksandar Vučić približan procentu koji je dobio na nivou Srbije. „Sutra ćemo imati konačne rezultate, a prema preliminarnim rezulatima, Aleksandar Vučić je osvojio na području Valjeva približan procenat koliko je osvojio na nivou Republike. Mi smo zadovoljni tim rezultatom, dobro smo odradili kampanju, ali uvek može bolje i videćemo nakon izbora gde smo to ’podbacili’“, rekao je Gvozdenović za TV Valjevo plus.

6 komentara na “Vučić u Valjevu osvojio oko 55 odsto glasova

 1. (cenzurisano) Gvozdenovicu , najgore rezultate ima u Valjevu i svi u Kolubarskom su bolji od tebe i cak varosice , to znaci da te narod ne voli !

  14

  1
 2. Gvozdenovicu inas najlosije rezultate u Srbiji i da ti nije deka socijalista umao bi sada 15% ,,to je tvoja politika , Fazana ,Gorice ,sminkera Purica ,Pimica ,,ma mmars bre ….

  13

  0
 3. Zvanicni rezultati izasli i kao sto sam rekao politika i ,,dobra ,,organizacija rada kako u Opstini tako i na svem drugim mestima gde doseze ruka Gvozdenovica dale je za rezultate koji govore da je najgore izborne rezultate postigao u Kolubarskom Okrugu a to su 48,9 Valjevo .Sada oduzmite penzose iz SPS i one druge i vidite koliko je postovan i cenejn njegov rad sa njegovim saradnicima ,Znaci ginekolog Gvozdenovic sa ovim gore navedenim nema vis euporiste uValjevu , a to sam pisxao i ranije .Grad morada vode ljudi cistog obraza , cistih ruku , pametni , cenjeni od gradjana.Ovako svaki dan Valjevo tone !!Minuse koje stavljate , ma to su nebitne stvari otislo u etar a i vidi se .Toliko 3,5,7 10%.

  15

  0
 4. Siguran sam da u Valjevu, Vucic nije presao 50% glasova. Kako se usudjujete da objavljujete netacne podatke?

  11

  0
 5. U Valjevu treba izvrsiti proveru svih papira oko izbora i listica potpisa predaje .Dojave su daje bilo velikih propusta !

  9

  1

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *