utorak, 21. maja 2024.

Vukovci nagrađeni putovanjem u Severnu Italiju

Objavljeno: 24. jula 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

MIONICA – Predsednik opštine Mionica Boban Janković kabinetu organizovao je prijem za vukovce osnovnih škola „Milan Rakić“ u Mionici i “Vojvoda Živojin Mišić“ u Rajkoviću.

Janković je čestitao učenicima na postignutim rezultatima uz želju da im nastavak školovanja bude isto tako uspešan.

“Do sada smo najbolje učenike nagrađivali letovanjem, a ove godine smo se odlučili da sa vama započnemo nešto drugačiju praksu, te će vas naša opština poslati na besplatno putovanjem u Severnu Italiju. Ovo je nesumnjivo odlična prilika da se upoznate sa istorijom, društvenim životom, kao i tekovinama kulture jedne države i sa sobom ponesete uspomene koje će vam ostati u lepom sećanju do kraja života”, poručio je Janković nagađenim učenicima.

Ukupno osam vukovaca opština Mionica je nagradila besplatnim putovanjem u Severnu Italiju koje će biti realizovano početkom avgusta. Tokom sedmodnevnog boravka u Italiji učenici će imati priliku da posete Veneciju, Lido di Jesolo, Padovu, Veronu, Rimini, Lago di Garda, Bolonju, Montekatini, Firencu i San Marino.

Opština Mionica ulaže u obrazovanje kroz brojne aktivnosti obezbeđujući besplatan prevoz za sve učenike, besplatne udžbenike za đake prvake, besplatan ulaz na bazene Sportskog centra Mionica i brojne programe Centra za obrazovanje i razvoj u cilju poboljšanja formalnog i neformalnog obrazovanja mladih.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *