petak, 24. maja 2024.

Za dva motocikla četiri miliona dinara

Objavljeno: 18. decembra 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Iz gradske kase je skoro 34.000 evra izdvojeno za kupovinu dva motocikla za potrebe Policijske uprave Valjevo. Javna nabavka za kupovinu dva motocikla, vredna četiri miliona dinara, je završena, a motocikli će biti kupljeni od beogradskog preduzeća „Delta motors“. Na ponovljeni postupak za nabavku službenih motocikala za potrebe Policijske uprave Valjevo javila se samo ova beogradska firma, sa ponudom od četiri miliona dinara za nabavku dva motocikla.

Motocikli će biti kupljeni od novca koji se u gradsku kasu slio po osnovu naplate kazni za saobraćajne prekršaje.

Kako saznajemo, motocikli koji će vrlo brzo biti na raspolaganju policiji imaće najsavremeniju opremu, što je i povećalo cenu, a koristiće ih pripadnici saobraćajne policije u Valjevu.

Inače, svake godine u gradsku kasu se slije 30 odsto novca od ukupno naplaćenih kazni za saobraćajne prekršaje koji su napravljeni na području Valjeva.

Jedan komentar na “Za dva motocikla četiri miliona dinara

  1. Jes a ko njima piše kazne kad prave prekršaje manijače po ulicama voze automobile otvorenih prozora vise im ruke preko vrata dok voze nose krstače od pola metra zakačene od retrovizor idu rasparno obučeni zavrnuti rukava čepaju na svakoj krivini punu liniju i milion drugih stvari. Al može im se dao im njihov gazda sa diplomom domaće radinosti takozvane falšijane što bi oni opet stoku terali na robiju za njihov izraz krivotvorine hahaha srbski narode

    0

    1

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *