petak, 24. maja 2024.

Za investiciono održavanje puteva 100 miliona dinara

Objavljeno: 11. aprila 2022.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- U gradskom budžetu je za ovu godinu planirano 100 miliona dinara za investiciono održavanje puteva u valjevskom kraju. Kako je objavljeno na sajtu Grada, već su završeni radovi na asfaltiranju Vinogradarske ulice u Mesnoj zajednici Bujačić, u dužini od 410 metara.

U toku su radovi na asfaltiranju puta u Mesnoj zajednici Popučke, na potezu od Iverka do preduzeća “Bosis“, u dužini od 1.000 metara, Ulice Velje Jeremića u dužini od 350 metara, kao i Ulice Milorada Grbića u dužini od 420 metara.

Prema rečima rukovodioca Odeljenja za građevinsko zemljište i infrastrukturu Branka Vukovića, ove sedmice će početi radovi na asfaltiranju puta u Mesnoj zajednici Dublje – zaseok „Mala“ u dužini od 950 metara, nakon čega će biti izvedeni radovi na asfaltiranju u MZ Dupljaj u zaseoku „Kamare“, u dužini od 465 metara i zaseoku „Brđani“ u dužini od 535 metara.

Nakon toga, nastavlja se u ostalim Mesnim zajednicama, gde su planirani radovi na investicionom održavanju puteva, navedeno je na zvaničnom sajtu Grada.

Radove izvode GP „Kompresor ing” i Preduzeće za puteve „Valjevo“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *